Roto NT

Tamplaria PVC este echipata cu feronerie de ultima generatie si anume Roto NT.

Feronerie Roto NT

Fără balamale vizibile, fără capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic nu diminuează estetica ferestrei. Toate componentele sunt integrate în cerceveaua şi tocul ferestrei, ceea ce înseamnă că sunt invizibile din afară. Roto a elaborat această feronerie complet nouă de înaltă calitate, cu un design argintiu mat, de o tehnologie la nivel înalt. Lagărele inferioare oscilante se potrivesc perfect cu sistemul modular.

Tehnologia ascunsă este cea mai frumoasă.
O reglare simplă, tridimensională a tocului ferestrei este posibilă cu ajutorul şuruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranţă, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca şi dispozitivul împotriva deschiderii cu un şperaclu în balamaua de colţ, garantează securitate ridicată. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100°, creând o deschidere deosebit de generoasă.

Roto NT Designo oferă perspective foarte interesante, în special pentru proiecte de construcţie, cu lemn de calitate superioară şi ferestre din PVC

Left Right
Cu cât se vede mai puţin din mecanismul unei ferestre, cu atât mai bine.

Roto NT Designo stabileşte standarde cu această inovaţie . Fără balamale vizibile, fără capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic nu diminuează estetica ferestrei. Toate componentele sunt integrate în cerceveaua şi tocul ferestrei, ceea ce înseamnă că sunt invizibile din afară. Roto a elaborat această feronerie complet nouă de înaltă calitate, cu un design argintiu mat, de o tehnologie la nivel înalt. Lagărele inferioare oscilante se potrivesc perfect cu sistemul modular.

Roto NT

Tehnologia ascunsă este cea mai frumoasă. O reglare simplă, tridimensională a tocului ferestrei este posibilă cu ajutorul şuruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranţă, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca şi dispozitivul împotriva deschiderii cu un şperaclu în balamaua de colţ, garantează securitate ridicată. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100°, creând o deschidere deosebit de generoasă. Roto NT Designo oferă perspective foarte interesante, în special pentru proiecte de construcţie, cu lemn de calitate superioară şi ferestre din PVC.

Roto PATIO – Tehnologia feroneriei pentru cele mai sofisticate cerinţe

Competenţa Roto: marca noastră garantează inovaţie şi soluţii tehnice perfecţionate. Oferim o gamă largă de feronerie de înaltă calitate, produse cu avantaje vizibile. Noi optimizăm constant performanţa proceselor noastre, astfel încât calitatea produselor Roto satisface cerinţele clienţilor noştri. Toate versiunile feroneriei Patio sunt compatibile cu sistemul magnetic de blocare şi deschidere monitorizată – Roto MVS .

Acesta poate fi integrat oricând în feronerie, simplu si rapid. Conectat la un sistem de alarmă, Roto MVS trimite un semnal daca ferestrele sau uşile nu sunt bine închise sau sunt deschise cu forţa.

Feroneria tip armonica FST 6000 Roto Patio

Cu o singură şină de culisare cu cărucior se pot realiza toate tipurile de uşi armonice. Mişcarea silenţioasă a elemen-telor tip armonică este asigurată de şina de ghidare şi de căruciorul ce nu necesită intreţinere.

Armonia culorilor dintre şinele de ghidare eloxate EV 1 şi elemente se realizează cu ajutorul capacelor de mascare albe, maro deschis sau inchis.

Patio Life face viaţa mai uşoară. Feroneria glisantă vă scuteşte de ridicarea deseori solicitantă a uşilor.

Roto NT

Noutate: pragul îmbunătăţit produs dintr-un amestec special de materiale cu eficienţă izotermă optimă.

Fără pericol de desprindere: şina plată de rulare permite o viaţă fără bariere. Mai multe inovaţii ale gamei de produse Patio:

 

  • Patio 3130 S Alu: aceast㠄versiune uşoar㔠acoperă greutăţi ale cercevelei de până la 130kg pentru profilele de aluminiu.
  • Pentru lemn şi PVC, Patio Z NT cu o nouă lăţime de glisare de 145mm are feronerie oscilobatantă pentru profile cu secţiuni mai mari.
  • Confort si siguranţă Patio 150 S

Competenţa Roto: marca noastră garantează inovaţie şi soluţii tehnice perfecţionate. Oferim o gamă largă de feronerie de înaltă calitate, produse cu avantaje vizibile. Noi optimizăm constant performanţa proceselor noastre, astfel incât calitatea produselor.

Roto satisface cerinţele clienţilor noştri.

Şase milioane de mânere vândute vorbesc de la sine.

Roto NT

Cu RotoLine primiţi cea mai comprehensivă gamă de mânere de diferite opţiuni, culori şi funcţii, pentru ferestre şi uşi, cu un design atrăgător. Sunt asigurate şi toate gradele de siguranţă, fiind disponibile şi cu funcţionalitate internaţională, adică pentru deschideri spre exterior, zăvoare cu tijă dublă (tijă separată) sau uşi şi ferestre glisante, cum ar fi Patio sau In-Line Sliding. Toate culorile corespund capacelor de acoperire şi balamalelor. Roto vă garantează tehnologie de primă clasă testată RAL şi siguranţă funcţională verificată ani la rând. Chiar şi în condiţii grele de mediu şi sarcini extreme.

RotoLine Secustik® RotoLine

Set mâner slimline pentru uşile principale de acces

Un mecanism special previne acţionarea mânerului ferestrei din exterior. Nici butonul, nici caracteristicile de închidere nu deranjează estetica. Mânerul spart de fereastră este disponibil în versiunea standard sau cu încuiere prin intermediul unui buton pentru securitate sporită.

Este potrivit pentru ferestre cu deschidere spre exterior. Este compatibil cu designul RotoLine. Produsul are o calitate ridicată, construcţie din două componente cu o bază din oţel inoxidabil şi exterior sigilat.

Fentro: multilateral si de inaltă calitate

Uşor de instalat

Fentro a fost proiectat pentru aplicaţii specifice. Roto Fentro oferă elemente de cea mai bună calitate: chiar şi suruburile de ajustare sunt facute din oţel inoxidabil pentru o mai bună rezistenţă impotriva coroziunii. Toate componentele feroneriei Roto işi menţin garantat culoarea originală pentru mulţi ani. Ajustabile pe orizontală

Design atrăgător

Diverse aplicaţii

Ajustarea înălţimii pentru a compensa erorile de găurire a zidăriei Clienţii care acordă o mare importanţă designului obloa-nelor consideră că Roto Fentro satisface toate cerinţele lor in această privinţă. Astfel feroneria pentru obloane poate fi oferită standard, in culorile negru (RAL 9005) şi alb (RAL 9016) sau, la cerere, în alte culori. Roto Fentro este potrivit pentru toate tipurile şi formele de obloane, fie ele din lemn, PVC sau aluminiu

 

seo seo consulting escalateseo seo basics seo tools seo tips seo tutorial seo services google seo seo software seo forum